Duo personal training bij Train2Perfection

Wanneer je samen met een vriend, familielid of collega wilt gaan sporten dan kan je voor een duo personal training bij Train2Perfection kiezen. Willen jullie bijvoorbeeld samen spiermassa opbouwen, afvallen of gewoon fitter worden? Een personal coach kan jullie daarbij helpen.

Wat kunnen bijvoorbeeld jullie doelen zijn?

  • Jullie kunnen verantwoord willen afvallen. Afvallen kan op verschillende manieren. Bij Train2Perfection kiezen ze voor een verantwoordelijke manier van afvallen, zodat jij een blijvend resultaat kan zien.
  • Fit worden op zowel fysiek als mentaal gebied. Wat kan je hier zoal verwachten? Er wordt onder andere gekeken naar een gezond voedingsschema, genoeg beweging, ontspanning en het wegnemen van stress.
  • Sterker worden. Wanneer je mentaal sterk bent, gaat je lichaam ook sterker aanvoelen. Door middel van krachttraining en conditietraining in combinatie met een goed voedingsschema kan je jouw belastbaarheid verhogen.
  • Spiermassa opbouwen. Sterker worden en spiermassa opbouwen zijn 2 verschillende dingen. Door krachttraining te doen kan je meer spiermassa opbouwen. Je kiest een training uit om je spieren uit te dagen om aan de belasting aan te passen en dit per training te verleggen. Door veel eiwitten te eten en genoeg water te drinken kan jij je spiermassa opbouwen.
  • Sportspecifieke training. De neem zegt het eigenlijk al. Hierbij wordt er specifieke trainingen en oefeningen gegeven die gericht zijn op de prestatieverbetering voor jouw sport of activiteit. Dit kan bijvoorbeeld sterker of sneller worden, hoger kunnen springen, beter uithoudingsvermogen creĆ«ren of leniger en flexibeler worden.

Met elk doel kan je terecht bij Train2Perfection. Zij weten wat goed voor je is!

Leave A Comment

Recommended Posts